17.9.06

Veckoslut

Detta veckoslut har jag hunnit göra mycket på (finns de ett mera diffust sätt att börja ett inlägg?). De va ju meningen att de sku vara Bibelns röda tråd, men eftersom Leif Nummela blev sjuk så fick jag ett ledigt veckoslut. Bibelns röda tråd ska försöka ordnas nåt annat veckslut istället.

Fredagen började med gym. Föreläsningen var helt okej, ja fick koka kaffe o dricka de, va kan man mer begära? :P På kvällen åkte vi till stan för att se filmen United 93. Den va superbra! Vissa roller sto det "himself" på, alltså de hade int skådespelare på alla roller, utan vissa som påriktigt var med 11/9 på terroattacken. Men se gärna filmen! Efter leffan for vi då till Coffe House och efter det hem. Ja va riktigt trött när vi kom hem så de smaka me sömn :)

På lördagen sov ja lite länge så ja vakna med huvudvärk. På förmiddan for ja ti stan o shoppa, ja hitta dne ljuvligaste toppen på Benetton o så köpte ja en krukväxt till Erikas tuparen. På kvällen for ja till Majstranden dit hon och hennes två kompisar har flyttat och firade deras nya bostad. De hade bjudit omkring 100g äster, me de kom 50-60 st. De va verkligen roligt att träffa gamla bekanta o få tala me dem om vad som pågår i livet o om studier o sånt. Så festen va riktigt skoj o bostaden superfin! :) Ja kom hem kring 2, men var lite pigg så ja hade en kort andakt för mig själv.

Idag vakna ja tidit för Henrik o Jan började spela gitarr. Klockan 12 for vi till kyrkan, efter det hem och laga mat och sen till sportplanen. De e så skönt att de e mitt i september, men de har varit solit hela veckan och nästan 20 grader varmt! Helt superväder så vi har kunnat vara ute o spela futis o vollis många gånger! :D På kvällen hade vi sen bibelgrupper och mycket mycket intressanta o nyttiga diskussioner. De e bra att få grubbla med kristna vänner :) Men nu e de tutidags! Gonatt!

No comments: