13.5.07

BBO och final i kvadrat

Detta veckoslut var jag första gången ute på Björkebo som ungdomsledare. Som tur var de bara ett veckoslut :P. Nej, ja var riktigt nöjd me de mesta och är nu lite mera självsäker inför sommarens konfirmandläger. Ja va nog glad att få lära känna hjälpisarna bättre o ja trivs så bra me de gänget som var där! De va mest samlande verksamhet, tyvärr en bråkdel skingrande också. Sånt e livet.

I början kändes de hela tiden att "var är alla vuxna?". Vi lekte lite på fredakväll, sen hade vi aftonanandakt och det kändes stämningsfullt att vara tillbaka i kapellet. På lördagen vakna vi tidigt för att hissa flaggan, sedan frukost och sen fick jag hålla morgonandakt. Vi hade ett morgonpass med Allan om temat Vardagskristen, sedan diskutera vi i mindre grupper och sen duka vi till lunch utomhus. De va riktigt skönt väder o eftermiddagen sola vi, såg på hockey o planera sommarens läger. Efter matchen höll vi sång- och bönestund och sen middag. Jan o Johannes klara sig bra i köket så vi fick njuta av god mat hela dagen. Efter middan spela vi fotboll, sen fick vi gå i bastu och så var det igen tid att stilla sig i kapellet inför natten. Före ESCfinalen börja jamma vi tjejer lite o laga i ordning snacks. Resten av kvällen titta vi på Eurovisionsfinalen - åh va ja tyckte om den! Ja har ida sett den pånytt o pånytt på band, Serbien, Spanien, Grekland, Lettland, Makedonien, Moldova, Tyskland... :D Superb musik!

Idag kom vi hem från Björkebo. Vi for så snabbt vi hunnit städa till Malms kyrka o sen hem ti Mamma :). Vi va ute på gården hela dan, mest i solen :P o sen kom Freja o så såg vi hockeyfinalen hos oss. Hopea ei ole häpeä (de känns som om man hamnar säga dedär varje gång vi e me i finalen). Sen hitta ja mina nycklar i bilen när ja förde Emma hem o de gladde mig massor! Nåja, nu e de 3 veckor kvar till sommaren o ja VÄNTAR! Knappa 2 veckor kvar till inträdesförhöret, men ja ska klara av de me hjälp av mycket bön :). Tack till er alla vänner som stöder! Tack Gud för ett fint veckoslut!

No comments: