24.3.07

Viikend

Ja har haft en så brådskande vecka att ja int har hunni ens sitta vi en dator sen onsdagen. På tisdagen fick ja titta på en bra film: Dirty Dancing: Havana Nights. Dans o romantik-aaah! :) Onsdagen träffa ja Anni på punttis o sen for vi ti Sokos 3+1. Ja köpte High School Musical på DVD, Netti hade rekommendera :P. Till torsdagen hade ja reservera biljetter till "Sävel ja Sanat" och den for vi o titta på me gamla gymnasievänner. Den va riktigt bra o de va roligt att träffa gamla vänner och höra hur de har de nu.

Tills fredagen hade ja inget planerat så ja tänkte att de sku va intressant att besöka Filadelfiaförsamlingen i stan. Vi gick dit til halv 8 på möte, lyssnade på Peter Younggren och han talade riktigt bra! Han e en svensk-amerikansk evangelist som predikade högljutt :D om hur vi skall få tro av Jesus istället för att prducera den på egen hand. De va intressant att vara på ett frikyrkligt möte, en del annorlunda än lutherska samlingar, men på ett bra sätt. Salen var fullsatt av folk o de va både finsk- och svesnkspråkiga. Efter mötet for vi till McDonalds o satt där tills vi kände att vi somnar sittandes :P. Vi trängde 7 mänskor i bilen och åkte hem. Ja va nog så trött efter den kvällen (och torsdagkväll) så ja hade tänkt sova länge, men så vaknade ja ändå kring 9.

Nästa onsdag börjar Hullut Päivät så då blir de shoppa shoppa shoppa. Många av mina vänner skall också jobba där, men ja avstår från de nu på våren i alla fall. Ha ett bra veckoslut, jee de har lova 10 grader tills ida :).

6 comments:

Annie said...

High School Musical, ja! Som liten fjortistjej rekommenderar jag den, men jag garanterar att dina bröder inte kommer att tycka om den. Det är en gullig tjejfilm, som man ska se på när man vill må bra! Plus att Zac Efron, han som har huvudrollen, är supersöt! :p

Ha en trevlig filmstund! Och minns att den här filmen är en Disney, gjord för Disney Channel. Uppfärljaren spelas in just nu! Låter jag inte som en tok, va?
Kram!

Annie said...

Ähum... Jag menar UPPFÖLJAREN, så klart!

Anonymous said...

ja du.. Fila e no ett bra ställe:) jag har iofs bara varit där en gång på en konferens men jag har för mig att det är riktigt bra! för många har denna vecka varit otroligt stressig. Det är skönt med lite v-slut:)

Ha de bra!
Kram!

Ive said...

Lycka till med Stockans plundring! Ha det bra!

Anonymous said...

Vi måst nångång titta den där high school musical!!! Ja vill så mycke se den! Då när flickona va här så hade ju netti den men vi hann int titta på den:(! Men nu när du har köpt den så måst vi nog titta på den, helt samma va pojkana säger, haha!:D

Hanna said...

Jo, vi ska nog se den nån dag :) Imoron Galnar de till sig :P Jeij jeij!