7.1.07

Sista lediga veckan

Ojoj hur livet har varit en enda fest sedan nyåret :D Nej, vänta, på tisdagen festades de ju int :P. Måndan skrev ja redan om, kort sagt var de en pyjamasdag. På tisdagen och onsdagen shoppa jag; hoppeligen får ja fortsätta reashoppa denhär veckan. På onsdagkväll hade vi folk över hos oss och vi titta sista delen av Lord of The Rings. Vad otroligt bra de alla tre filmerna är!!!

På torsdagen var vi bjudna till Tommy, film igen, denhär gången några som int särskilt föll mig in i smaken: Without a paddle och Dumb and Dumberer: when Harry met Lloyd. Men sällskapet och shipsen är väl det viktigaste? :D På fredan bjöd Sanna oss till henne och vi såg igen två filmer: en gammal Oceans 11-stils film som ja int minns namne på och så Lethal weapon I. En soffa suffered minor damages dessutom. På lördan höll Anu spelkväll och knytkalas: vi upptäckte skojiga ställningar med Twister, nya ord med Alias och sen fick vi träffa Anus sköthund som pissade på Twister. Hundar...

Söndagen var då den mest spännande dagen för oss alla som hade haft fest 4 kvällar i rad. Sista dagen före skolorna/armén skulle börja. På morgonen steg vi upp till kyrkan kl. 10. Eller vi flickor och Jan steg upp ännu tidigare för att ställa fram kyrkaffe redan kl. 9. Högmässan med predikan av Halvar Sandell var ytterst givande. Han talade om dopet och dess betydelse samt hur man nöddöper en döende. Det var nattvard och hela gudstjänstens tid var ja så glad att få sitta just där, bland vänner och höra Guds Ord och få motta Hans kropp och blod. Halleluja!

På kvällen kl. 17 (egentligen redan före!) började folk strömma in till oss igen. Vi hade bakat och städat hela tiden efter kyrkan och var glada att få ta emot så många gäster. Kvällen började med köttpiroger och smörgåstårta och småprat. Snart förflyttade vi oss framför TV:n för att vittna Lampikoski&Lundqvist senaste produktion: The Megamasters! Filmen var superrolig och hade några kristna inslag fast den (väl?) bara var en vanlig film om fyra pojkar :D. Efter filmen började vi fira avskedfest för Jan, Otto och Tommy. Vi hade bakat en TJ 362 kaka som de glada pojkarna och andra gästerna åt upp snabbt. Trots att det några försökte undvika att tala om armén, var detta the main subject under kvällen. För att visa till de vänner som inte hade sett Kronobyungdomarnas lovsångsvideo satt vi den på och njöt av lovsång, senare blev det Celine Dions tur. Partyt slutade i god tid för de flesta hade en tidig morgon att vakna upp till.
Jag önskar alla en god skolvecka eller lycka till i armén! Gud välsigne er!

4 comments:

7ommy said...

O "The Megamasters in Dublin"-premiär!!! :D

Hanna said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Hanna said...

Jag har nu även satt upp några nyårsbilder: se inlägget Ett nytt år.

benjamin said...

Haha helt lysande bild på jan tommy o otto som skär kaka, 362 hajoo :)