20.11.06

Hur många "ingen" är du förtjust i?

Inspirerad av ofantlig trötthet, orsakad av ändlig syskonkärlek, vill jag skriva ett inlägg.

Klockan är ca 15. Hanna kommer hem halvsovande. Hon har hällt i sig mängder av kaffe för att hållas vaken på förmiddagsföreläsning och räkneövningen efteråt. Hon kommer hem, hälsar på mamma, kliver upp till övre våningen med tunga steg. Det är mörkt i pojkarnas rum, Henrik sover djupt i sin säng. Hanna går in i sitt rum, kastar av sig skolväskan och ytterjackan, drar bort farkkuna och kryper under täcket och sluter ögonen.

Varför är syskonen Järveläinen så trötta? Vad har de gjort en söndagnatt? Jo, 12 timmar innan Hanna kommer hem från studieanstalten har hon och de två bröderna legat klarvakna och diskuterat (dvs. två syskon har turvis tvingat det tredje syskonet att avslöja hemligheter). De tre syskonen har diskuterat och gått in på djupet med avgörande frågor angående interaktionerna mellan två organismer av motsatt kön.

Den intressanta diskussionen, personliga monologer, slutsatser och evil laughs är tyvärr very classified information och tål inte att avslöjas ocensurerat. Informationen finns endast dokumenterad i de dletagande parternas medvetna och i de fyra väggarna runt rummet. Dock kan jag inspirera er fritt tänkande individer med några enstaka frågor.

Vad är en riktig förtjusning? Vilka förtjusningar skall man act on? Blyg eller modig? Skall man oroa kärleken? Vågar man? Är det så att endast den som (aktivt) söker den finner? Var går den gyllene medelvägen?

8 comments:

7ommy said...

Vaffö e ni så trötta??? FÖ NI SITTER I MESEN HELATIDEN!!! Frågorna e ju svåra som du ställde, så lämnar dom osvarade. :D

Anonymous said...

alltså ni e bara för söta... Ha en bra dag! ANu

JJ said...

Men Hanna berättade förstås inte att vid sidan av att suga ut information av sina kära syskon diskuterades även andra människors relationer. Men vem vi parar ihop med vem är ju förstås också classified.

7ommy said...

Vitsi, skaffa ett eget liv Järveläinens!!! XP

Hejafreja said...

ääh de e ju bara bra att syskon kommunicerar. ni e date doctors alla tre...

Annie said...

Jag vill också ha sådana syskon! Eller syskon överhuvudtaget!

Anonymous said...

skaffa själv ett liv Tobe, vi har no nåt liv att tala om iaf ;)

Hanna said...

Int mitt liv i alla fall, så det måste vara Henriks du menar :P du anonyma Henrik :D