2.9.07

Konfirmation

Första konfirmationsveckoslutet som ungdomsledare bakom mig. Skönt. Veckan innna konfirmationen planera vi en del, mycke mindre än jag hade trott, mestadels hade ja tankarna på annat håll än på konfirmationen :P. På fredagen, efter skola och gym hastade jag till Malms kyrka till kl. 17 för fotografering och övning inför lördagen och söndagen. Allt gick riktigt bra, alla blev nog trötta till slut, de sista lämnade kyrkan lite före 9. Vi fortsatte rakt till stan för att se på Nelonens fyrverkerier, kolla bilderna på Tommys blog, supefina!

Lördagen började med trivsamlördagsfrukost. Mycket frukost och lång måltid. Sedan gick jag ett varv till bibban (nördvarning!) för att söka info om Tapaus 1 som vi behandlade i våra första problembased inlärningsgrupper. De va riktigt kiva att sitta på bibban o ja träffa några andra studeranden där också. Efter 2½h åkte ja för att se på digibox och sen hem. Kl. 18 va de dags för konfirmation, allt fortlöpte bra och ja va nästan nöjd. De va kring 300 mänskor i kyrkan. Kvällen spenderade vi hos Sanna och spelade spel o såg en film.

På söndagen vakna vi ovanligt tidigt, efter 8, för att säga adjö åt mamma o pappa och föra dem till flygfältet. Sedan frukost o sen till kyrkan. Ja samlade in anmälningar till hjälpledarutbildningen och jatkoskriban o blev glad att de va så många som va intresserade av bådeoch :). Högmässan gick bra, ja va så glad att se mina konfirmander få sin första nattvard och själv också få ta del av gemenskapen. Från kyrkan fortsatte jag till Thorax för att planera jungfruspexet som vi förstaårsstuderanden kommer att framföra på fredagen åt äldre thoracaler. De kommer o bli toppen! :D Nu e ja hemma, ska läsa lite ännu o sen fa ut o springa o sen se på film.

Musiktips: Timbaland feat. One republic, Apologize

2 comments:

Anonymous said...

Den dä låten e nog ba så härli, ja har lyssna nu på den hela tiden!:DD De va bra att de va många som va intresserade av veckoslute o om att bli hjälpis!:D Allt e nog ganska perfect!:D

7ommy said...

Voi vitsi om ja sku ha veta om lördagens kväll sku ja ha kommi, men ingen sa någo om det...