6.2.07

Pausgymnastik för fingrarna

Ojoj va de va jobbit att hitta en dator ida. Deejustde som ja har varit så nöjd över me uni att ja varje rast o fria tid lätt hittar mig en dator o får sitta vid den så länge som schemat tillåter. Men nu hamna jag vänta på en och hann via Yliopiston kirjakauppa däremellan. Så nu har ja ett nytt föreläsningsblock igen o en ny understreckningspenna. Jeejee!

Det bästa sättet att göra reklam på ett universitetskampus för koffeinberoende studeranden (eller vad heter ordet i best. form pluralis?) är att bjuda på gratis kaffe. [Usch va belysningen är dålig här, ljuset reflekteras från näppisen så ja int ser nåt...]Serveringen skall gärna vara ganska öppen, även för dem som inte är intresserade av och vill tala om produkten ifråga. Till förfogande skall finnas pappmuggar (ekologiskt) i större storlek -> garanterad succé!

... dvs. om det huvudsakliga målet var att bjuda på gratis kaffe åt fattiga studeranden. Statistiken för reklamtillfället ser i alla fall bra ut: "Helsingin Sanomat samlade hundratals studeranden till sitt reklamtillfälle i Vik". Antalet nya kunder som tog en prenumeration av HS är väl egalt. Alla smarta studeranden som drog nytta av denna kampanj är i alla fall nöjda: en gratis kopp kaffe innan de sätter sig i sitt läsbås på biblioteket... Slutet gott, kaffe gott!

Bilden ovan representerar en koffeinmolekyl, till sin struktur liknar den mycket många beroendeframkallande droger...

1 comment:

Anonymous said...

lart mycket