22.2.07

Läslov

Från söndag till idag (torsdag) har jag fått njuta av fyra flickors sällskap. De anlände på söndagkväll och vi åkte strax till bibel&bön. Vi va denhär gången 7 flickor och 7 pojkar (dvs riktigt många) så vi kunde dela oss i två grupper. Vi flickor led lite brist på riktigt kompetenta bibelexperter, men vi kompenderade kanske det med en väldigt bra bönestund:). efteråt åkte vi till Hesburger o umgicks me pojkarna innan de sku tibaka till armén. Hemma hade aftonandakt med mycket sång (bra me många som vill sjunga o en som kan spela gitarr) o sedan somna vi snabbt.

På måndagen vakna vi kl. 8, fixa frukost och smörgåsar med till bibban och trängde oss 6 perosner i bilen och for mot Viks bibba. På bibban satt vi till halv 4 och så åkte vi via matbutiken hem och fixa mat. Senare kom Emma o Teija (grannflickan) o hälsa på oss och sen efter en film gick vi i bastun. Emma o jag våga oss t.o.m. ut o rulla i snön o sprang barfota runt gården. Kreisi göörls. Sedan igen aftonandakt och sång och så småningom sömn.
På tisdan ville(?) vi vakna redan halv 8 för att hinna tidigare till bibban. Efter knappa 7h sömn va de nog svårt att vara pigg, men vi var kl. 9 vid bibban o kunde fara mot centrum ren kl. 15. Ingen var riktigt på shoppinghumör så vi åkte ganska snabbt hem igen för att vila oss o gå tidigt o sova. Ja hade lyckats bli sjuk pånytt.

Onsdagmorgon var vi lite piggare, dock redan ganska omotiverade att fara till bibban. Temperaturen ute var -23 grader och väl framme vid bibban kunde vi konstatera att bananer inte klarar av temperaturer under-20. Rakt efter våra 6h på bibban åkte vi till Westerlings för at umgås med Frida o Kristian. Lite spel, lite musik och så märkte vi att vi redan måste börja åka hemåt. Vi laga snabbt mat och sen satt/låg vi bara framför TV:n o titta filmer. Vi hade bestämt att vi kunde ha en sen kväll, så vi gick int o sova förrän kl.2.

På torsdan vakna vi sent, laga frukost o strax efter det lunch :D. Flickorna packa o efter kl. 12 förde jg dme till tågstationen och tog farväl. Det hade varit 3 roliga bibbadagar, med mysiga kvällar hemma :). Att sitta 6 personer i en bil hade också sin charm. Tack flickor att ni ville komma och ja hoppas att läsivern fortsätter lika som under denhär veckan :P! Nu e vi bara två sjuka barn hemma som ska försöka bli friska. It sucks to be sick!

Youtube e nog bra o ha :) Kolla Robbie Robertsons sång Shine your light. Alldeles superfin sång! Om du har chans o se filmen (Ladder 49) så rekommenderas den också varmt!

2 comments:

Annie said...

Tack så otroligt mycket för ALLT! Det var verkligen roligt att få spendera dessa dagar hos er! Hoppas att vi inte gick er för mycket på nerverna... :p Kram!
Guds välsignelse!

Hanna said...

Hej! Tack själv! De va härliga 4 dagar! Hoppas läsivern fortsätter lika resten av ert läslov :P