1.10.07

Stressigt

Oj, över en vecka sen senaste inlägg. Jo, de har vari en stressig vecka, varje dag nåt program. På måndagen (24.9) va de alfakursmöte, på tisdagen mattastöd o därefter volleyboll. På onsdagen va de filmkväll på Thorax med ER:s pilotavsnitt, de va superskoj! På torsdagen spelades de volleyboll från studentmissionens håll och på fredagen höll vi hjälpledarutbildning och senare ungdomssamling. Ungdomssamlingen var riktigt lyckad och rolig, nya hjälpledare har vi 16 stycken :). Varje morgon skulle jag 8 till skolan, både föreläsningar, PBL och labbarbeten så de blev ganska mycket. Resten av lediga tiden försökte ja använda till att läsa, så ja va hemma efter 9 varje kväll. Att planera grejer eller hinna me nåt annat va omöjligt. Dessutom hann ja int med allt skolarbete som jag borde ha hunnit med.

På fredakväll efter ungdomssamlingen fortsatte ja me tjejerna ti stan för att fira Kikas födelsedag i finlandssvenska cirklar, de va riktigt roligt. På lördagen börja jag dagen på bibban, fortsatte rakt till en kenyansk middag och åt utsökt god mat med händerna, tittade bilder o lyssnade på berättelser om Kenya. Jag vill verkligen till Kenya nån dag! Från middagen fortsatte vi rakt till Tommy på filmkväll, de va skoj, men gick lite sent igen. På söndagen for ja igen till bibban efter gudstjänsten och på kvällen va ja så slut så ja bara låg i sängen.

Idag har ja vari i skolan, sutti på bibban o detta torde fortsätta hela veckan. På torsdagen kommer Sofie hem från Israel o kommer till oss övernatten så de ska bli skönt o jätteroligt. På fredan har ja helt ledigt, men vi ska sitta lite på bibban i alla fall. På lördagen blir de Oktoberfest hemma hos oss, alla är hjärtligt välkomna! De e massor att läsa varje dag o eftersom ja valde att ta labbarbeten så har ja kanske 10h extraarbete per vecka. Efter veckoslutet e ja lite bättre i tidtabellen, men ännu måst ja plugga massor. Ännu också e ja glad över mitt yrkesval :).

Kolla Markus församlings ungdomsblogg www.markusungdomar.blogspot.com

No comments: