6.10.07

Ljuvlig lördag

Glad lördag på er alla! Nu har jag haft en skön torsdag, fredag och lördagmorgon i och med Sofies besök. Jag har nämligen fått ta de lugnt och bara umgås med vänner. På torsdagen to vi de lugnt hemma, på fredagen satt vi några timmar på bibban, sen mma va vi me grannbarnen och på kvällen for vi till Fila. Vi lyssnade på god undervisning och träffa många vänner, bland dem en flicka som jag blev bekant med i medis bönegrupp. Efteråt for vi ti Hesburger o sen hem o sova.

Ja - ja har äntligen hitta en bönegrupp i skolan. Skönt att få träffas varje onsdag o be o tala med kristna studiekompisar under en timme. Härlit att få lära känna kristna människor i skolan. En 3årets Kokkolatjej, en annan 3årets studerande o så en 2årets finsk flicka som e me i Lutherstiftelsen. Verkligen bra!

Jo, sen ska ja berätta att ja har fått prova sätta kanyl, dvs. dropp o ja lyckades och sedan har ja fått öva mig att ta blodprov och de lyckades också. Ja fick riktigt kicks av bådeoch :P. Jaja, nu ska ja fortsätta me att åka till Maalaismarkkinat och sen o simma, de ska bli skönt. Hadebra!

No comments: