6.5.06

Sommardag

Idag var sommarens första dag. Eller en sommardag mitt i våren. De har lovat kallare väder tills nästa vecka. Nu har vi i varje fall 22 grader varmt, lite varmare i solen och det är otroooligt skönt! Vi började dagen med att gratulera Teija, hon fyllde 6 år och vi gav henne en Barbiedocka med möbler. Den va nog fin :). Sen åkte vi till stranden och ojoj va där va varmt! Vi spela beachvolleyboll, pojkarna kunde bra spela utan skjorta o vi flickor försökte sola allt som syntes :P. De blev jättehett så Carla o jag bestämde oss att börja sola bara o då låg vi i bikiniövredel o hade de skönt. Någo små rusketusraidat fick vi, men mest nog sol i ansiktet. Ah du sköna sommar! Mot kvällen kom de fler människor till stranden så sen for vi hem. Ja satt ännu nån timme ute o gjorde (försökte göra) kemiövningar på grannarnas gård. Imorgon ska vi nog ta allt ut om de blir en lika fin dag!


Igår var ja o se LI Medicinarspexet Vägen till Hollywood. De var int lika bra som förra året, men riktigt roligt ändå. Dessutom var några som ja kände lite bättre med där så de va kul o se dem spexa. Om ja kommer in iår ska ja absolut joina orkestern! Före spexet hade ja varit på Henrik Perrets 60 års kalas, där var massor folk o många kända mänskor hade varit där tidigare eller kom senare. Men de va roligt att gratulera honom. Efter spexet sku de havarit prepkursfest, men vi for istället med familjen ut o äta och de va skoj. God mat o bra att få diskutera när ja int har hunnit mingla så mycket med mamma o pappa senaste veckan :). Både när vi kom till restaurangen o när vi for därifrån åkte vi förbi Mannerheimvägen, som var avstängd mellan Operan och Kiasma. Ja gissade redan innan ja fick veta nåt att nån har bränt upp magasinen. Ganska hemskt tycker jag, trots att de skulle rivas, men att nån kan göra nåt så stort i Finland för att demonstrera. Men polisen och brandkåren hade de nog i god kontroll :).

Önskar er alla varma dagar och en skön väntan på sommaren! Väntarpå att se alla som ja får se på sommaren :P. Njut av vädret! Allt väl och Guds nåd! ><>

No comments: