7.5.06

Pony beach

Idag efter kyrkan åkte vi rakt till Pony beach. De var riktigt varmt, men lite blåsigt och molnigt. Vi blev alltsomallt 10, fast ja trodde att vi ba sku va några få, och vi spelade lite volleyboll o solade oss. De var sååå otroligt skönt o varmt. Kring 23 grader, men hett i solen! Ja längtar så efter sommaren... Men här kommer nu några bilder som man senare kan titta på när vädret blivit kallare igen :P. God söndag!

3 comments:

Sofie said...

Ooh, va härligt att få se era beachvolley bilder!! Härligt måste det ha varit! På somrarna brukar solen ofta fara i moln, men igår var det hett + helt molnfritt. Så man kunde vara ute å fast sola i flera timmar!:D Ha det så bra! Hoppas det blir flera härligt soliga dagar! Kram. GVMD!

Anonymous said...

Alltså orsaken till att ja tog bilderna var att de nu var sååå varmt, men de kommer just o bli kallt o då kan man se på hur de var för bara några dar sen. Men imoron ska vi igen :P Fast de e nog int lika varmt. Men ha en rba vecka!

Jossan said...

ooo..ser härligt ut, väntar på att få spela vollis!!:)
Som Sofie sa så har vi också haft blå molnfri himmel och soligt, av dummhet hade man på sig svarta kläder så man fick lite varmt!!:P men bytte om ti capri och topp lite senare. Passade också på att gymnastisera/dansa igenom en viss gymnastinummer som vår aerobickgrupp medverkade med på gymnastikfesten år 2004 i Kokkola!:)Dock fattades musiken!!:P
Kramar vännen min, ses om 4 veckor!!
Guds välsignelse! ><>