27.12.07

Sköna mellandagar

De e såhär med julen att man ser grymt mycke framemot den o sen e den så snabbt över. Vi hade en traditionsenlig och rolig jul. Vi vakade mycket, så igår gick ja iställe kl. 22 o sova o vaknade kl. 11 :D. På juldagskvällen hade vi gäster o vi tittade på Matkalla Betlehemiin, en superbra film! Verkligen alltså sevärd. Sen på natten såg vi på Devil weras Prada, som ja hade fått i julklapp, också den en bra film.

Varje år kommer man ett år ifrån den barnsliga spänningen inför julen. De blir mera ett lugnt väntande på den gemenskap vi har under julen. Ja ser framemot ledighet o att hinna göra alltmöjligt. De e roligt att få o ge julklappar :) Roligt med sena frukostar, måltider tillsammans. Undrar hur julen är om 10 år?

Nu på mellandagarna ska ja gå o se på mellandagsrea. Ja har redan börjat på mitt läsprojekt och också lite spelat violin :P. Sen vill ja hinna spela Monopol med grannarna, spela sähly med många vänner o spela hockey. De e de enda vintriga man kan göra i dethär vädret. Vissa saker kan man uppskjuta tills efter nyåret, för vi åker på nyårsläger igen den 29nde. Vi kommer dock tillbaka till den 31sta för att fira nyåret med familjebekanta. Tycker om traditioner :).

Nu ska ja snart o äta frukost o kanske hinner jag läsa på Sinuhe en stund innan ja åker till Jumbo. Ha sköna mellandagar!

1 comment:

Anonymous said...

Aah, vi fick också Prada-filmen. Den passa säkert bra åt dig som tycker om kläder!:D