27.8.06

REKLAM!

Skall göra reklam för två veckoslut som ordnas inom vår församling (Markus församling) denna höst.

Tro, sex och kärlek-veckoslut ordnas i Månsas kyrka i Helsingfors den 29.9-1.10. Veckoslutet handlar om sexualiteten som en Guds gåva till oss människor och hur Gud (enligt Hans Ord i Bibeln) har menat att vi skall använda den. Vi kommer ocksaå att behandla relationer, sex och kärlek. I programmet ingår det fem föreläsningar av Halvar Sandell, Johannes Perret och Kristina Fernström samt diskussion och friare kvällsprogram. För dem som kommer längrebortifrån finns det möjlighet till måltider hela veckoslutet för 15 e och övernattning i Lukascenret (avgiftsfritt?). Mera info hittar ni på adressen www.trosexochkarlek.tk. Anmäl dig senast 15.9 om du vill delta. Möjligheter till ett sånthär veckoslut kommer sällan eftersom man sällan vill behandla ämnet då det kommer så mycket intryck och info från omgivningen. Att få ett kristet perspektiv på just sex och kärlek är dock ytterst viktigt så ta tillfället till vara!

Bibelns röda tråd-veckoslutet ordnas också i Månsas kyrka den 15-16.9. Som föreläsare har vi Leif Nummela och Henrik Perret. Programmet går ut på 11 föreläsningar om Bibelns olika böcker, från Moseböckerna till Uppenbarelseboken. Programmet ser ut enligt följande:

FREDAG
17:30 Anmälningar, material utdelas
18 Lagen
Bibeln och urhistorien
19 Från Abraham till Mose
20 Och han började med Mose...
21 Avslutning

LÖRDAG
9 Profeterna
Gamla testamentets kronologi
10 De förra profeterna
11 De senare profeterna: de stora,
12 Tolvprofetboken
MAT
13 Skrifterna
Kristus i Psaltaren
14 Job, Festrullarna, Daniel
15 KAFFE
15:30 Jesu liv och lära
16:30 Urförsamligen föds och evangeliet sprids
17:30 Den elfte timmen: ändens tid

Jag hoppas att ni tar emot denna information med glädje och delar med er av den! :D Jag hoppas också att ni kan komma på dessa veckoslut för den undervisning man får är mycket värdefull! Gud välsigne er och bevare er!

No comments: