22.6.06

Webbradio och packande

Just nu kommer det Carola i crossnets webbaradio och för dem av er som inte ännu har märkt så kan jag berätta att ja e en otroli Carolafantast :). Ja ska köpa några hennes CD:n nästa gång vi far på kryssning. Crossnets webbradio är för övrigt superskön att lyssna på. Kristen musik 24/7; en massa nya låtar som är verkligt bra men också såna lovsånger som jag känner igen och kan sjunga med. Åh. <3> www.crossnet.se

Hela dan har jag packat till Midsummerfestivalen. Förut tänkte ja att ja ska int bli som de flesta kvinnor och alltid packa med halva garderoben vart jag än far, men nu har ja insett att man känner sig säkrare om man packar med lite överlops. Man kan sen på plats välja exakt vad man vill sätta på sig och om man blir svettig snabbt kan man byta om till fräscha kläder. Egentligen e vi ju borta bara ett långt veckoslut, men ja tycker om att noggrant planera, stryka och packa när ja ska nånstans. Fast ibland blir ja lite nervös när ja int vet precis hurdana saker man behöver med. Ja har desstom måstat lämna vissa saker bort för att alla sina favoritsaker kan man tyvärr int ta med. Men nu tror ja att ja e bra utrustad. Hoppas ja int har för höga förväntingar och hoppas de blir ett superkul veckoslut! I alla fall får ja träffa alla vänner som ja int har sett på länge länge. Dessutom ska de vara lovsång o förbön o de tycker ja om. Hääälit!

Johi kom o gick. Hon for nämligen nästan rakt hem efter skribalägret. De hade varit ett helt underbart skribaläger tyckte alla som ja tala med. O ja kan tänka mig det för de hade en sån anda där och alla kom så bra överens och konfirmanderna va riktigt bussiga (skojigt ord). Synd att ja int kunde vara med på de lägret. men ja e glad för alla som fick vara med där o ja hoppas att alla skribor har fått en chans att tänka på Jesus och sin personliga tro. Men Johi va trött efteråt o ja hoppas att hon får uppleva ett lika bra läger rakt efter midsommaren.

Bara en liten sång av Carola som ja vill skriva ut här:
Du ser mitt hjärta, du ser min längtan att få lägga ner mitt liv inför dig
Fri och förlåten jag sträcker mig framåt mot allt det som du har för mig
Och jag vet du är med mig varje morgon när jag vaknar upp
Och du står vid min sida och jag tänker aldrig nå´nsin ge upp


Så länge jag lever, så länge jag finns kvar på denna jord
Så länge mitt hjärta slår vill jag leva, leva för dig


Stormarna kommer och regnet det faller, men jag står här i din härlighet
Jag står på din klippa, jag står på ditt ord, jag står på alla löften du gett
Och jag vet du är med mig, när jag faller reser du mig upp
Och du står vid min sida och jag tänker aldrig nå´nsin ge upp


Så länge jag lever, så länge jag finns kvar på denna jord
Så länge mitt hjärta slår vill jag leva, leva för dig

1 comment:

Ive said...

Jees, halloo! It was nais this thing about Porkenees and greit fun tu have juu piipol there! See ye around!