24.10.09

Bloggen är resusciterad

En människa kan man inte återuppliva i hur lång tid som helst, ja vet inte hur länge man eg. kan ge CPR, men vi talar om tiotals minuter, lite längre om man varit i kallt vatten. Men min blog däremot, den har varit död nu i snart 5 månader(!), men har fått liv igen, den var förlorad men är återfunnen :P.

"mycket har hänt sen jag senast skrev...". De e självklart. Massor har hänt. Jag har upplevt en sommar, min bror har gift sig och flyttat hemifrån och mina studier har sparkat igång. Jag har vuxit i tro och mestadels varit uppe där på de rosa molnen. Nu har jag nog hittat min väg ner (om de e en bra sak vet jag ej), men vardagen gör sig påmind med sin stress. Min rytm har blivit den att jag HCstuderar, jumppar och socialiserar på veckan, för att sedan bli smått överansträngd, bli sjuk och sova bort hela veckoslutet. Men mitt liv är skönt och mitt liv är bra, jag får börja varje morgon med ny nåd från Gud och de e bra så.

Jag har nog ännu stor lust att skriva om det jag tidigare skrev mycket om: aktuella saker i samhället. Ju mer jag lär mig i skolan blir alla saker i samhället än mer intressanta, men tiden jag har att tänka på dem är knapp. Får se hur livet ter sig i en snar framtid. Nu skall flickan försöka läsa immunologi för att sedan lugna ner (okej hela dan har varit lugn för jag har bara sovit) lördagen med familjefilmkväll :) We like!

"Det är också min längtan och mitt hopp att jag inte på något sätt skall stå där med skam, utan att Kristus nu som alltid skall av mig frimodigt förhärligas i min kropp, vare sig jag lever eller dör." Fil. 1:20

[stay tuned, there's more to come]

No comments: